De meerwaarde van een advocaat


Een advocaat is volgens het Van Dale woordenboek een jurist die er zijn beroep van maakt om personen of partijen te verdedigen voor een rechter. Het beroep van advocaat is echter véél ruimer. Een advocaat staat ook bij in bemiddelingen en onderhandelingen, schrijft contracten en geeft adviezen. Veel van het werk van een advocaat is er zelfs op gericht om nooit naar die rechter te moeten gaan, maar om voordien reeds tot een goede oplossing te komen voor de juridische problemen waar u als cliënt mee wordt geconfronteerd.

Hetgeen een advocaat onderscheidt van alle andere actoren die bij juridische problemen kunnen tussenkomen (zoals bijvoorbeeld notarissen, gerechtsdeurwaarders of bemiddelaars), is dat hij uitsluitend in úw rechtvaardig belang denkt en werkt. Enkel úw belang mag en kan van tel zijn voor een advocaat. Daarom is de bijstand van een advocaat steeds nuttig bij eender wel geschil of dispuut of bij eender welke juridische vraag waar u mee worstelt. Daar maakt een advocaat hét verschil. (tvm)

#advocaat #meerwaarde #hétverschil #úwbelang

Uitgelichte posts
Recente posts
Archief
Zoeken
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
BEL ONS

Tel: +32 51 63 55 96 

EMAIL ONS
Skype-icon-300x0-c-default.png