MATERIES

Juridische problemen hebben meestal meerdere facetten. Een onderneming wordt verdacht van fiscale fraude, bij een erfenis worden gelden of goederen ontvreemd door andere familieleden, een handelaar staat ook persoonlijk borg voor de schulden van zijn onderneming,... De klassieke rechtsdomeinen van het strafrecht, het handelsrecht en het burgerlijk recht lopen dikwijls door mekaar. Het is ook niet altijd eenvoudig om in de moeilijkheden waar u mee wordt geconfronteerd meteen door te hebben wat uw wérkelijke belang is. Wij helpen u om daar naar te zoeken en het ook te bereiken.

STRAFRECHT

Een burger wordt nooit harder met overheid en justitie geconfronteerd dan wanneer hij het slachtoffer is van een misdrijf of ervan verdacht wordt zelf een misdrijf te hebben gepleegd. Het is in úw belang om zo snel als mogelijk een advocaat onder de arm te nemen. Bijstand van een advocaat maakt vanaf het eerste moment hét verschil, zowel voor slachtoffer als voor verdachte, zowel om het hoofd te bieden aan de maatschappelijke als aan de financiële gevolgen van een misdrijf of beschuldiging.  

HANDELSRECHT

De structuur en werking van uw onderneming, de contracten en afspraken met uw klanten en leveranciers, het betaald krijgen van uw facturen: allemaal essentiële elementen voor de gezondheid van uw onderneming en uw dagelijkse gemoedsrust. Aarzel nooit om beroep te doen op een advocaat. Het is in úw belang dat juridische problemen opgelost worden vóór ze zich stellen en aangepakt worden wanneer ze zich toch voordoen.

BURGERLIJK RECHT

Kopen en huren, huwen en scheiden, werken en ontslag, ongeval en schade, uw familiale vermogensplanning,... Burgerrechterlijke issues zijn nooit ver weg, dikwijls ook emotioneel zwaar beladen. Een advocaat is het best geplaatst om voor dergelijke juridische vraagstukken samen met u te zoeken naar een oplossing op maat die het best úw belang dient.

BEL ONS

Tel: +32 51 63 55 96 

EMAIL ONS
Skype-icon-300x0-c-default.png