20 JAAR ERVARING
Het kantoor wordt gerund door Tom Van Maldergem. Hij leidt daarbij een team van advocaten en een secretariaat dat instaat voor de administratieve ondersteuning van het kantoor. 
Tom Van Maldergem studeerde in 1997 aan de K.U. Leuven af als licentiaat in de rechten, waarna hij in 1998 een aanvullende opleiding in de fiscaliteit afwerkte. In 2015 behaalde Tom Van Maldergem ook het nieuwe getuigschrift bijzondere opleiding cassatieprocedure in strafzaken (de cassatieprocedure in strafzaken kan immers niet meer door elke advocaat worden gevoerd, maar enkel nog door de houders van een getuigschrift).
 
Na een leerrijke stage op het kantoor van professor Marcel Storme stapte Tom Van Maldergem in 2003 in associatie met 2 andere jonge advocaten. In 2015 ging elk zijn eigen weg en opende het kantoor VAN MALDERGEM.BE ADVOCATEN de deuren in Aalter (Lotenhulle), centraal gelegen tussen Gent en Brugge op amper 3 kilometer van de E40.
Het kantoor focust op een persoonlijke en innovatieve aanpak van cliënten en dossiers, dit gekoppeld aan 20 jaar ervaring. Er bestaan geen standaardoplossingen. Elke cliënt en elk dossier zijn anders en vereisen een oplossing op maat. Zó wordt úw belang het bést gediend.
Skype-icon-300x0-c-default.png
advocaat aalter tom van maldergem
BEL ONS

Tel: +32 51 63 55 96 

EMAIL ONS
Skype-icon-300x0-c-default.png